Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.pnggusto-dairy.png

Εταιρικό προφίλ

Οι απαρχές της εταιρίας BONAROS Α.Ε. βρίσκονται στο 1996, όταν ο Γεώργιος Μπονάρος άρχισε να εργάζεται στην βιομηχανική ζύγιση & συσκευασία τροφίμων και αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Με στόχο να ικανοποιούμε τις συνεχείς απαιτήσεις των πελατών μας, το 2010 διευρύναμε το πεδίο δραστηριότητάς μας ώστε να εξελίξουμε τον εξοπλισμό στη Βιομηχανική ζύγιση και συσκευασία.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας BONAROS Α.Ε. στη Βιομηχανία τροφίμων περιλαμβάνει αυτόματα ή χειροκίνητα ζυγιστικά, ετικετέζες, graders, δοσομετρικά όπως και μηχανές συσκευασίας VFFS, Tray sealers, Thermoforming, Flowpack, ανίχνευσης μετάλλων, χαρτοκιβωτοποίησης και παλετοποίησης.

Τα επόμενα χρόνια συνεχίσαμε να εξελισσόμαστε ακολουθώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Το 2013, για ακόμη μια φορά κάναμε την ανατροπή στην αγορά, παράγοντας το πρώτο Ελληνικό και πλήρως αυτόματο ζυγιστικό-συσκευαστικό-ραπτικό για αλεύρι και σπόρους, ΤΟ BLF-300.

Στον κόσμο της Βιομηχανίας, οι τελευταίες εξελίξεις εστιάζουν κυρίως  στην ενίσχυση της απόδοσης του εξοπλισμού και στην ευκολότερη χρήση του κάνοντάς τον πιο διαδραστικό (οθόνες αφής, μεγαλύτερη γραφική απεικόνιση, διαχείριση της πληροφορίας μέσω γραφιστικής, στατιστικής, κ.λ.π.). Όλες αυτές οι προσπάθειες κατέληξαν στη δημιουργία ενός νέου προϊοντικού φάσματος, το 2015.

Σήμερα στη BONAROS Α.Ε. εργαζόμαστε ώστε να παρέχουμε καλύτερες λύσεις στη ζύγιση, συσκευασία και επεξεργασία τροφίμων στους χώρους της Βιομηχανίας και του εμπορίου.

Κατά συνέπεια, όλο και περισσότερες εταιρίες στηρίζονται στην ποιοτική δουλειά και στα αξιόπιστα μηχανήματά μας.

Η διευρυμένη εμπειρία στον τομέα των τροφίμων εξασφαλίζει την παρουσία μας σε πολλές ηγετικές εταιρίες από τη Βιομηχανία κρέατος, πουλερικών, τυροκομικών, φρούτων, λαχανικών, αρτοποιίας και κονσερβοποιίας.

Προσφέρουμε ειδικά προσαρμοσμένα μηχανήματα και εγκαταστάσεις στους πελάτες μας που αποτελούνται από μοντέρνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο εξοπλισμό και εξοπλισμό ελέγχου των μεθόδων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Η τεχνογνωσία των τεχνικών μας εξασφαλίζει ότι όλος ο εξοπλισμός μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί με την εφαρμογή IT και τα συστήματα ERP των πελατών μας, ελέγχοντας την παραγωγή ακόμη και σε πραγματικό χρόνο κάτι το οποίο είναι σημαντικό για τις εταιρίες τροφίμων με remote access service.

Η πολιτική υποστήριξής μας μετά την πώληση υπογραμμίζει τη σημασία των πελατών μας και των επιχειρηματικών αναγκών τους.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Συμβουλευτείτε μας!

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.