Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.pnggusto-dairy.png

Σχετικά με εμάς

Στην εταιρία BONAROS Α.Ε. προσφέρουμε λύσεις ζύγισης, συσκευασίας και επεξεργασίας από το 1996. Τότε ήταν και που αρχίσαμε την παραγωγή μηχανών για τον τομέα τροφίμων. Το 2010 διευρύναμε το πεδίο μας και ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε και να παράγουμε ημιαυτόματα και να εισάγουμε αυτόματα βιομηχανικά ζυγιστικά / ετικετέζες και συσκευαστικά μηχανήματα.

Ο ιδιαίτερα προσηλωμένο εργατικό δυναμικό μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας για πάνω από 30 χρόνια και αναπτύσσει τις πιο ολοκληρωμένες και ικανοποιητικές λύσεις.

Οι εφαρμογές μας βοηθούν στην αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών: από τη λήψη υλικών και την επεξεργασία τους μέχρι τη συσκευασία και αποστολή των τελικών προϊόντων, τον έλεγχο αποθήκευσής τους και την ιχνηλασιμότητά τους.

Η BONAROS Α.Ε. δεσμεύεται πάντα για την ποιότητα, όπως αποδεικνύεται και από το πελατολόγιό μας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η εταιρία μας ακολουθεί διαδικασίες ISO 9001 και διαθέτει OIML πιστοποίηση για τον ζυγιστικό εξοπλισμό της.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ο δικτυακός τόπος μας όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το ευρύ φάσμα του εξοπλισμού, εφαρμογών και υπηρεσιών ζύγισης, συσκευασίας, επεξεργασίας, ανίχνευσης προσμίξεων και άλλου επιπρόσθετου βιομηχανικού εξοπλισμού.

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.