Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.pnggusto-dairy.png

Formpack F1 - F3

Τα μοντέλα Formpack F1 και F3 είναι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης κατάλληλα για να ικανοποιούν τις μεσαίες και υψηλές απαιτήσεις παραγωγής.

Αυτά τα μοντέλα, χάρη στην υψηλή ευελιξία, είναι διαθέσιμα στην έκδοση Ν για απλή σφράγιση και έκδοση V / G για συσκευασία κενού / αερίου ή skin. Τα μοντέλα F1 και F3 μπορούν να εφαρμοστούν σε τομείς τροφίμων, βιομηχανίας και ιατρικής. Οι μηχανές μπορούν να θερμοδιαμορφώνουν τόσο τα εύκαμπτα όσο και τα άκαμπτα υλικά (πλαστικό, ιατρικό χαρτί) που περιλαμβάνουν αφρώδες φιλμ.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά για αυτά τα μοντέλα είναι:

Καινοτομία και αξιοπιστία: οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία που βασίζεται στην σε καλούπια ηλεκτρομηχανική κίνηση με κινητήρες χωρίς ψήκτρες. Αυτό προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και συνολική καλύτερη χωρητικότητα μηχανής, υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα.

Υγιεινή: Η κλάσση προστασίας IP65, τα καλύμματα πλαισίου και προστασίας από ανοξείδωτο χάλυβα κάνουν τις μηχανές κατάλληλες να λειτουργούν σε υγρά και επιθετικά περιβάλλοντα.

Φιλικό προς το χρήστη: οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με πίνακα ελέγχου οθόνης αφής ρυθμιζόμενο στην πιο ευνοϊκή θέση για τον χειριστή και απλό λογισμικό φιλικής χρήσης για διαφημίσεις.

Υψηλή προσαρμογή: για να ταιριάζει με τις ανάγκες του πελάτη, είναι δυνατή η προσαρμογή του μήκους του πλαισίου, της κίνησης του καλουπιού, του συστήματος θερμοδιαμόρφωσης, του χώρου φόρτωσης, του αριθμού και του τύπου των σταθμών κοπής και προστίθενται διάφορες επιλογές: κόψιμο, προτυπωμένο πάνω φιλμ, σύστημα δοσολογίας, σύστημα κωδικοποίησης κ.λ.π.

Πακέτα

Φυλλάδιο

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.