Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.png

Κόσκινα

Μηχανή διαλογής

Οι συμπαγείς μηχανές διαλογής είναι η ιδανική επιλογή για μικρό εύρος χωρητικότητας έως 50 t / h (για σιτάρι).

Κόσκινο τυμπάνου

Ο χονδρόκοκκος καθαρισμός και άλλων χύδην υλικών μειώνει τη φθορά στον εξοπλισμό κατά τη διαδικασία παραγωγής. Το κόσκινο μας εξαλείφει αξιόπιστα τα χονδροειδή σωματίδια.

Κόσκινο ρίψης

Το κόσκινο ρίψης εφαρμόζεται για το πρωτεύον κοσκίνισμα μπροστά από σφαιρόμυλους, καθώς και σε άλεση πολλαπλών σταδίων για την απόκτηση διαφορετικών κλασμάτων χωρίς αλλαγή κόσκινου στο σφαιρόμυλο αλλά και για τον διαχωρισμό σφαιριδίων και θρυμματισμένων για τελικό κοσκίνισμα.

Μαγνητικός διαχωριστής

Ο μαγνητικός διαχωριστής αφαιρεί αξιόπιστα τα σιδηρούχα αντικείμενα από κοκκώδη ή αλευρώδη προϊόντα από τη συνεχή ροή προϊόντων.

Καθολική μηχανή καθαρισμού.

Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε διαφορετικούς τύπους κόκκων σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, απαιτούνται μηχανήματα υψηλής ποιότητας που πληρούν επίσης τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υγιεινή, απόδοση, αποδοτικότητα και οικονομικό λειτουργικό κόστος. Η καθολική μας μηχανή καθαρισμού είναι συνώνυμη με αυτή.

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.