Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.png

Δοσομετρικά & Ζυγιστικά συστήματα

Η ποιότητα της μικτής τροφοδοσίας σας εξαρτάται ουσιαστικά από την ακρίβεια της δοσολογίας και τη ζύγιση των συστατικών της συνταγής σας. Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτούν και να αναλογούν κάθε συστατικό με την υψηλή ακρίβεια που χρειάζεστε.

Ζυγαριά παρτίδας

Σε συνδυασμό με το μέγεθος της παρτίδας, οι ζυγαριές μας διατίθενται σε διάφορες δυνατότητες και σχέδια όπως κυκλικά, τετράγωνα ή ορθογώνια. Οι ηλεκτρονικές δυναμοκυψέλες εξασφαλίζουν ένα ακριβές αποτέλεσμα ζύγισης.

Ζυγαριά σιλό

Η ζυγαριά σιλό μας είναι μια αυτόματη, ασυνεχής, συνολική ζυγαριά χοάνης χωρίς περίβλημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ζυγαριά εισαγωγής, μεταφοράς ή φόρτωσης ποικίλων προϊόντων. Πληροί τις διεθνείς οδηγίες OIML R107 σχετικά με την ακρίβεια, την ανάλυση και την προστασία από εκρήξεις.

Σύστημα μικροδοσολογίας

Το σύστημα μικροδοσολογίας έχει σχεδιαστεί για να αναλογεί και να τροφοδοτεί βασικά συστατικά όπως βιταμίνες, πρόσθετα και ιχνοστοιχεία στις ζωοτροφές σας με υψηλή ακρίβεια, επιτυγχάνοντας δοσολογία και ακρίβεια ζύγισης της τάξης του 0.1%.

Περιστροφικός κάδος απορριμμάτων

Ο περιστρεφόμενος κάδος απορριμμάτων έχει σχεδιαστεί για να απορρίπτει αλευρώδη ή κοκκώδη χύδην υλικά από κάδους αποθήκευσης και χοάνες σε μεταγενέστερα μηχανήματα και ζυγαριές επεξεργασίας.

Πτερύγιο διπλού ανεμοδείκτη

Τα πτερύγια διπλού ανεμοδείκτη απορρίπτουν χύδην υλικά ελεύθερης ροής από κάδους αποθήκευσης, ζυγαριές, χοάνες και υλικά τροφοδοσίας στους αναμικτήρες. Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός τους εξασφαλίζει χαμηλά υπολείμματα υλικού, γεγονός που αποτρέπει αποτελεσματικά τη μόλυνση.

Απορρίπτης πλάκας ολίσθησης

Αυτός ο απορρίπτης πλάκας, που λειτουργεί με πνευματικό κύλινδρο, έχει αναπτυχθεί ειδικά για κάδους και ανελκυστήρες μεγάλης χωρητικότητας. Ο έξυπνος σχεδιασμός του επιτρέπει να χρησιμοποιείται επίσης για προϊόντα που δεν ρέουν ελεύθερα.

Κοχλίας τροφοδοσίας

Ο κοχλίας τροφοδοσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ογκομετρική αναλογία υψηλής ακρίβειας ή για τροφοδοσία υλικού με ελεγχόμενο ρυθμό σε βαρυμετρικό σύστημα.

 

Βίντεο

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.