Μας εμπιστεύθηκαν

banner-agrifreda.pngbanner-begasagro.pngbanner-divanis.pngbanner-dodoni.pngbanner-esti.pngbanner-euricom.pngbanner-kokkalis.pngbanner-lafarm.pngbanner-nitsiakos.pngbanner-ntampizas.pngbanner-tsakiris.pngbanner-yfantis.png

Αλεστικά

Κάθετος σφαιρόμυλος

Με τον κάθετο άξονα λείανσης, το σφυρόμυλο λείανσης και προ λείανσης VerticalTM μπορεί να εξοικονομήσει έως και 25% ενέργεια. Ένα μικρότερο αποτύπωμα, μια αλλαγή και οφέλη υγιεινής το καθιστούν ιδανικό για βιομηχανίες ζωοτροφών, άλεσης σιτηρών / λαδιού και βιομάζας.

Οριζόντιο σφυροτριβείο

Ο οριζόντιος μύλος σφυριών είναι ένας μύλος υψηλής απόδοσης για μείωση μεγέθους σε διάφορες βιομηχανίες ζωοτροφών και επεξεργασίας τροφίμων. Γενικά εφαρμόζεται σε ξηρά υλικά με πυκνότητα όγκου 0,2-0,8 kg / dm3, πείθει μέσω της υψηλής ευελιξίας παραγωγής και του ελάχιστου χρόνου διακοπής.

Μίξερ παρτίδας με δύο άξονες

Ο αναμίκτης κουπιών με δύο άξονες εφαρμόζεται σε διάφορες βιομηχανίες. Επεξεργάζεται ξηρές στερεές ουσίες ελεύθερης ροής σε σύντομο χρόνο ανάμιξης, με εύκολη συντήρηση και υψηλή χωρητικότητα σε μικρό ύψος κατασκευής.

MultimpactMax ™

Αυτός ο σφυρόμυλος παρέχει κορυφαίες δυνατότητες απόδοσης στη βιομηχανία σε ένα ευρύ φάσμα εύθρυπτων και ινωδών προϊόντων με εξαιρετικά ομοιόμορφη κατανομή μεγέθους σωματιδίων από χονδροειδείς έως λεπτές εφαρμογές. Διατίθεται μόνο για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Νότιας Αμερικής.

Μύλος ρωγμών

Ο υψηλής απόδοσης μηχανισμός πυρόλυσης είναι για βέλτιστη επεξεργασία ελαιούχων σπόρων και διαφόρων εφαρμογών στη βιομηχανία άλεσης ζωοτροφών, παρέχοντας απαράμιλλη ευκολία συντήρησης, πλήρη έλεγχο αυτοματισμού καθώς και υψηλότερους ρυθμούς απόδοσης. Διατίθεται σε αρθρωτό σχεδιασμό με έως και 3 ζεύγη ρολών, 2 διαφορετικά μήκη και διαμέτρους ρολού.

Θρυμματιστής σβόλων

Αυτός ο μύλος εφαρμόζεται για τη διάσπαση σφαιριδίων ζωοτροφών και για εφαρμογές μείωσης μεγέθους σε συστήματα λείανσης πολλαπλών σταδίων σε διάφορες βιομηχανίες. Η αρθρωτή ιδέα επιτρέπει ένα συνδυασμό έως και 3 σταδίων σύνθλιψης σε έναν θρυμματιστή με προαιρετικό σύστημα αυτόματης ρύθμισης του διακένου ρολού.

Διαφορετικοί τροφοδότες σε μύλοι σφυριών

 

BONAROS Α.Ε. - Μελέτη, κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων ζύγισης και συσκευασίας
ΑΡ. ΓΕΜΗ:  14529090500
∆εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της BONAROS Α.Ε.